Find svar

GENERELT

Det er desværre ikke muligt at have hunde med ind i bygningerne. Udenomsarealerne er du velkommen til at have din hund med på, så længe den er i snor og du selv fjerner efterladenskaber fra den. Spørg om vand til din hund, hvis ikke det allerede står der.

Vi har oplevet at Google nogle gange angiver forkerte åbningstider. Se åbningstiderne på vores autoriserede hjemmeside LevendeHistorie.dk Beklager alle jer, der er kommet forgæves. Vi forsøger at rette op på det, når Google selv genere oplysninger.

BOOKING

Når du laver en booking er det først og fremmest en forespørgsel. Den ansvarlige for jeres oplevelse vil eftersende en ordrebekræftelse, når oplevelsens elementer er faldet på plads.

Det er først, når du laver en forespørgsel til museet, at du får brug for at oprette dig som bruger med et login. Det bliver der spurgt om helt automatisk i forespørgselsproceduren.

Systemet kan kun håndtere én forespørgsel ad gangen. Så færdiggør din forespørgsel helt - og lav så evt. en ny forespørgsel på et andet forløb du også ønsker. På den måde kan du sagtens bestille flere forløb.

I forespørgslen til de forskellige forløb, henviser du i kommentarfeltet til at du også sender en forespørgsel til et andet produkt med dets navns nævnelse. Så holder vi øje med om der evt. skal lægges yderligere mængderabat.

OPLEVELSER

Det er først, når du laver en forespørgsel til museet, at du får brug for at oprette dig som bruger med et login. Det bliver der spurgt om helt automatisk i forespørgselsproceduren.

Fik du svar?

Hvis du ikke fandt svar på det du søgte

bedes du kontakte museet. Vi forsøger til stadighed at opbygge svar på de spørgsmål, vi opdager flere af vores gæster efterspørger. Tak for din hjælp til at få gjort denne service relevant for flere.

Kontakt

For yderligere spørgsmål kontakt museernes administration