Rundvisning på Bork Vikingehavn

Tag på helt egen tur med tilbage i tiden - vikingetiden!

En kulturhistorisk oplevelse for både børn og voksne!

Bork Vikingehavn er et frilandsmuseum, der har vikingerne i Vestjylland som udgangspunkt, men som samtidig tager dig rundt i det meste af vikingernes vide og vilde verden!

Gennem rekonstruktioner, levendegørelse og vikingeguides giver museet den besøgende en levende og aktiv oplevelse. De dygtige rundvisere tager gruppen med på en både lærerig og morsom tur rundt på hele vikingehavnen. 

Vi besøger bl.a. bondesamfundet, gudernes offerplads, havnen og den kristne kirke. På turen rundt på Bork Vikingehavn får du et spændende indblik i vikingernes verden, når der fortælles om vikingernes huse, dagligdag og gøremål, de gamle nordiske guder og de smukke vikingeskibe.  

En privat rundvisning på Bork Vikingehavn henvender sig til alle!  Hvad enten du er ung, gammel - eller midt imellem - vil vi målrette rundvisningen i både form og indhold, så den passer til netop din aldersgruppe for at sikre dig optimalt udbytte af besøget. Det kalder vi at sætte gæsten i centrum!   

Velkommen på Bork Vikingehavn, velkommen til den levende historie!
 

VIGTIG INFORMATION FOR SKOLEKLASSER

Kommer du på besøg som skoleklasse og ligger din skole i Ringkøbing-Skjern Kommune har du mulighed for at få rabat via "Grundskolernes klippekortsordning". Læs mere om ordningen på ovennævnte link eller gå ind under punktet "Læring" i menubjælken i toppen af siden. Se i øvrigt "Kliprabat" under punktet "Tilvalg" længere nede på siden. 

Besøg i butikken med skoleklasser aftales med butikspersonalet. Max. 10 elever i butikken ad gangen og kun med ledsagelse af lærer(e). 

Klæd jer på efter vejret. Sørg dog altid for en varm trøje/jakke, da det ofte blæser på Bork Vikingehavn. Regntøj er også en god ting at pakke i bagagen, da det også af og til regnede i vikingetiden. Praktisk fodtøj anbefales. 


INFO - bestilling foregår senere i forespørgslen

Praktisk

Antal deltagere

Varighed

Årstid

Tidsrum

Max. 30 personer

Ca. 1,5 time

April - oktober

Aften - weekend - helligdage


Målgrupper

Voksne, Turarrangør, Private grupper, Ungdomsuddannelse, Børne/Unge, Foreninger,

Fagområder

Faciliteter

WC, Gratis parkering, Madpakkehus, Bordbænke, Handicap WC,

Lokalitet

Bork Vikingehavn
Vikingevej 7
6893 Hemmet

Pris og forespørgsel

Rundvisning på Bork Vikingehavn

Basispris

1.200,00 DKK